Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi Personeline Mesleki Gelişim Eğitimi Verildi.

 

 

Adana (ÇÜHM) -

11.02.2016

Çağımızda yaşanan sosyal, ekonomik ve teknolojik değişmeler hızlı bir artış gösterirken yaşanan bu gelişmeler değişimi de gerekli kılıyor. Bu gereklilikten dolayı Çukurova Üniversitesi de personelini yetiştirmek, çağın gerektirdiği şartlara uygun çalışmak gerektiğinin bilinciyle idari personeline “Mesleki Gelişim ve Bilgilendirme Eğitimi” verdi.

ÇÜ Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleşen ve Üniversitenin daire başkanları ile idari personellerinin katıldığı eğitim, Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Hilmi Çağlar’ın konuyla ilgili genel bilgilendirme yapmasıyla başladı.
Çağlar, “2016 Yılı Mesleki Gelişim ve Bilgilendirme Eğitim Planı” toplantılarını Rektörlük olarak ilk kez yaptıklarını belirterek kurum içerisindeki eksikleri ve hataları görüp yeni eğitimlere daha bilinçli ve planlı hazırlanacaklarını ifade etti.
Çağlar, “YÖK Mevzuatı, Kamu İhale Mevzuatı, Kamu Mali Mevzuatı ve Diğer Mevzuat” adı altında dört başlıklı konu hakkında bilgilendirme ve eğitim vereceklerini söyledi.

Daha sonra Personel Daire Başkanlığı tarafından YÖK mevzuatı genel hükümlerinin anlatılmasıyla 2016 yılı Mesleki Gelişim Eğitimine başlandı. Mesleki Gelişim Eğitimine katılan personele eğitim sonrasında eğitime katılma belgesi düzenlenerek takdim edilecek.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi