Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ Devlet Konservatuvarından Solo ve Duo Piyano Resitali

 

 

Adana (ÇÜHM) -

22.06.2016

Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı solo ve duo piyano resitali gerçekleştirdi. Piyanao resitalinde ÇÜ Devlet Konservatuvarında akademisyen olan anne ve kızı, öğrencileri ile birlikte unutulmaz bir konser verdi. Prof. Dr. Sadia Behbudova, Doç. Dr. Ulviye Güler Öğretim Görevlisi Madina Julmurzina ve öğrencileri sanatseverlerle buluştu.

Birçok ödül alarak akademik başarılarını devam ettiren Prof. Dr. Sadia Behbudova ve yine ÇÜ Devlet Konservatuvarında görev yapan akademisyen kızı Doç. Dr. Ulviye Güler ile sahneye çıktı. Anne-kız ve onların yetiştirdiği yetenekli öğrenciler seçkin bir repertuarla sahne aldı. 

Seçkin Bir Repertuarla Sahne Aldılar

Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen solo ve duo resitalde solo piyanoda 5. sınıf öğrencisi Ahmet Efe Demirci E. Grided ‘Manzara’ E. Nazirova ‘Prelüd’ No 3, 6. Sınıf öğrencisi Nisa Yüksel F. Chopin ‘Vals’op. 69 As Dur, 7. Sınıf öğrencisi Çiğdem Ebinç C. Debusy ‘Arabesque’, 7. Sınıf öğrencisi Reyyan Yüksel F. Chopin ‘Polonez’ Gis- moll no 1, 7. sınıf öğrencisi Bilge Gürer F. Chopin ‘Nocturne’ op.55 no 1, lisans 1 öğrencisi Erol Emmioğlu ise F. Chopin ‘Polonez’ op.40 no2 eserlerini icra ederek sanatseverlerden yoğun alkış aldı.

Konser Sanatseverlerden Büyük Alkış Aldı.

Duo Piyano resitalinde ise Bilge Gürer ve Çiğdem Ebinç ‘Nocturne’, Erol Emmioğlu ile Bilge Gürer ‘Polonez’, Doç. Dr. Ülviye Güler ve Öğr. Gör. Madina Julmurzina ise ‘Ürvertür’, ‘Fuga y Misterio’, ‘Libertango’, ‘Adios Nonino’, ‘Milongade Angel’, ‘Scherzo’, ‘Brazileria’ eserlerini icra etti. Konseri ÇÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Toğroul Ganioğlu, akademisyenler, öğrenci velileri ve çok sayıda sanatsever izledi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi