Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ Radyoloji Anabilim Dalı Ödüle Doymuyor…

 

 

Adana (ÇÜHM) -

17.07.2014

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Radyoloji Anabilim Dalı teknikerleri Fatma Vardal ile Seher Taş, sözlü sunum ve poster ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

ÇÜ Tıp Fakültesi (ÇÜ) Balcalı Hastanesi Radyoloji Bölümü, katıldığı tüm bilimsel etkinliklerden ödülle dönüyor. Birçok bilimsel kongre ve sempozyuma katılan Radyoloji Bölümü, yaptıkları çalışmalarla ödülleri de toplamaya devam ediyor. 

Son olarak Tüm Radyoloji Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (TÜMRAD-DER) tarafından Antalya’da düzenlenen 8. Ulusal Radyoloji Teknisyenleri Kongresi ve MR Fizik Kursunda “Kadınlarda Varikosel Olur Mu?” adlı çalışma ile Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Radyoloji Bölümü teknisyenleri Fatma Vardal ve Seher Taş poster sunumu alanında üçüncü oldu.

Daha önce de Türk Medikal Radyo Teknoloji Derneği (TMTRT’DER) tarafından Antalya’da düzenlenen 9. Ulusal Radyoteknoloji Kongresi ve Mesleki Eğitim Seminerleri toplantısında Patoloji Anabilim Dalı’ndan Nazan Eroğlu ile ortak hazırladıkları “Bilgisayarlı Tomografi Kılavuzluğunda Pankreas İnce İğne Aspirasyonu ve Sitolojisi” adlı çalışma ile poster birinciliği elde ettiklerini söyleyen Fatma Vardal sözlerine şöyle devam etti;

Vardal: “Bu Tür Bilimsel Toplantılar Motivasyonumuzu Artırıyor.”

“Radyoloji Anabilim Dalımızda, değerli Öğretim Üyelerimiz 2000 yılından bu yana düzenlenen Ulusal ve Uluslararası kongre ve mesleki eğitim toplantılarında biz teknisyenleri destekleyerek başarılarımızda önemli katkılar sağlamışlardır. Bu toplantılar mesleki eğitim, teknolojik yenilikleri takip etme ve çalışma motivasyonunu artırmakta oldukça etkili olan bilimsel faaliyetlerdir. 2000 yılından bu yana ulusal ve uluslararası kongre ve eğitim toplantılarına hazırladığımız çok sayıda sözlü bildiri ve posterlerle katılarak Üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Anabilim dalımızda yapılan çalışma ve uygulanan tedavi yöntemlerini kongre ve seminerlere katılan değerli hocalarımız ve meslektaşlarımızla paylaştık.  Bugüne kadar katılmış olduğumuz ulusal ve uluslararası kongre ve seminerlerde Üniversitemizi ödüllü başarılarla temsil ettik.”

Prof. Dr. Bıçakçı Teşekkür Etti…

Radyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kenan Bıçakçı ise, teknikerlere verdikleri büyük destekle başarılı olmalarını sağlayan öğretim görevlileri ve teknisyenlere teşekkür etti.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi