Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Erasmus Öğrencileri POZMER’i Ziyaret Etti

 

 

Adana (ÇÜHM) -

13.03.2015

Erasmus+ KA-1 Yükseköğretim Öğrenci Hareketliliği kapsamında Çukurova Üniversitesi’ne (ÇÜ) gelen Erasmus Kulübü’nün yabancı uyruklu öğrencileri için “Oryantasyon Günleri” düzenledi.

Çukurova Üniversitesi Dış İlişkiler Birimi tarafından organize edilen etkinlik kapsamında ÇÜ Pozantı Tarımsal Araştırma ve Uygulama Merkezi’ni (POZMER) ziyaret eden öğrenciler ilk olarak Merkez Müdürü Prof. Dr. Ali Küden’den çalışmalar ve yetiştirilen ürünler hakkında bilgi aldılar.

Bol Bol Yarışıp Eğlendiler…

Yabancı öğrenciler daha sonra da kültürlerarası iletişim ve etkileşimi güçlendirmek adına çeşitli aktivitelere/oyunlara katılarak birbirlerini daha yakından tanıma ve aynı takımda yarışma imkânı buldu.

İtalya, Polonya, Romanya, Çek Cumhuriyeti, Litvanya, Slovakya, İspanya ve Portekiz’den gelen öğrencilerden oluşan takımlar, Erasmus Kulübü’nün hazırladığı yarışmaları kazanabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Araştırma alanında doğa yürüyüşü de yapan öğrenciler, POZMER’in anı defterine duygu ve düşüncelerini de yazarak merkezden ayrıldı.

 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi