Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ ve TUBİTAK İşbirliği ile Bilimsel Araştırma Projesi Hazırlama Semineri Düzenlendi

 

 

Adana (ÇÜHM) -

04.06.2015

Çukurova Üniversitesi ve TUBİTAK İşbirliği ile Bilimsel Araştırma Projesi Hazırlama ve Proje Döngüsü Eğitimi kursu düzenlendi. Eğitim kursuna farklı üniversitelerden eğitmen ve kursiyerler katıldı. Eğitim Semineri sonunda kursiyerler sertifikalarını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu ve eğitmenlerinden aldı.

TUBİTAK-BİDER 2237 Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında Çukurova Üniversitesi tarafından bölge üniversitelerindeki araştırıcıların ve eğitmenlerin katılımıyla eğitim semineri düzenlendi.

İki gün süren seminerde Prof. Dr. Nebahat Sarı (Çukurova Üniversitesi), Prof. Dr. Sezai Ercişli (Atatürk Üniversitesi), Prof. Dr. Yeşim Yalçin Mendi (Çukurova Üniversitesi), Prof. Dr. Ahmet Balkaya (Ondokuz mayıs Üniversitesi), Prof. Dr. Yıldız Aka Kaçar (Çukurova Üniversitesi), Prof. Dr. Halit Yetişir (Erciyes Üniversitesi) eğitim verirken, seminer sonunda ise katılımcılara sertifikaları törenle verildi.

 

Üniversite ve Tarım Bakanlığı’na Bağlı Kuruluşlardan 24 Kursiyer Katıldı

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu’nun katıldığı sertifika töreninde açılış konuşmasını gerçekleştiren Prof. Dr. Nebahat Sarı, bölge üniversite ve enstitülerde tarım alanında çalışan, proje yazan, bu konuda bilgi ve birikim sahibi olan eğitmenlerin katılımıyla başarılı bir çalışma yaptıklarını söyledi. Üniversitelerden ve bakanlık kuruluşlarından 24 kursiyerin katılarak bilgi ve deneyim alışverişinde bulunduğunu söyleyen Prof. Dr. Sarı, yoğun bir tempo ile eğitimi tamamladıklarını söyledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu ise araştırıcılara, TUBİTAK’a proje hazırlayarak bilimsel araştırma ve çalışma yapmaları temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından sertifika törenine geçildi. Prof. Dr. Fenercioğlu eğitmenlere teşekkür belgesi takdim ederken, eğitmenlerde kursiyerlere katılım sertifikalarını takdim etti. Eğitim semineri anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.   

 

 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi