Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Tarım Ekonomisinde Disiplinler Arası Proje Yazma Eğitimi Tamamlandı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

15.01.2015

TUBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Programı kapsamında Çukurova Üniversitesi’nde (ÇÜ) ilk kez düzenlenen “Tarım Ekonomisinde Disiplinler Arası Proje Yazma Eğitimi” tamamlandı. Koordinatörlüğünü ÇÜ Sivil Havacılık Yüksekokulu’ndan Öğretim üyesi Doç. Dr. Celile Ö. Dölekoğlu’nun yaptığı eğitim sonunda katılımcılara belgeleri törenle verildi.

Eğitime 8 üniversite ve çeşitli kamu araştırma kurumlarından Tarım Ekonomistleri, Endüstri Mühendisleri, İktisat ve İşletmeci 20 kursiyer katıldı. 3 günlük yoğun programda kursiyerlere “Projeli İş Yapma Kültürünün Benimsetilmesi, Proje Odaklı Düşünme Yeteneğini Kazandırılması, Proje Fikrinin Nasıl Proje Haline Dönüşeceği ve Proje Yönetimi “ ile ilgili bilgi ve becerilerini artırmalarının sağlanması amaçlandı.

 

Teorik ve uygulamalı olarak yapılan eğitim, TUBİTAK, AB Projeleri konusunda deneyimli ÇÜ Öğretim üyesi Prof. Dr. Nebahat Sarı, Atatürk Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Fahri Yavuz, Ege Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Bülent Miran, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Cuma Akbay, Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim üyesi Doç. Dr. F. Handan Giray eğitmenliğinde ve ÇÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aykut Gül’ün danışmanlığında başarı ile tamamlandı.

Eğitim, Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Tükel’in de katıldığı bir törenle katılımcılara katılım belgeleri ve eğitmenlere teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi.

 

 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi