Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Academic Quartet’ın Konserleri Hız Kesmiyor

 

 

Adana (ÇÜHM) -

01.04.2013

Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Elemanlarından oluşan Academic Quartet grubu ulusal düzeydeki değerlendirme toplantısında katılımcılara müzik şöleni sundu.

Her yıl gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğünce düzenlenen değerlendirme toplantıları boyunca Mart ayında dört farklı günde dört büyük konserle Academic Quartet grubu toplam 2500 kişiye konser verdi. Antalya’da düzenlenen Değerlendirme toplantılarına Türkiye de bulunan üniversitelerin Ziraat Fakültelerinden önemli bilim adamları, Tarımsal Araştırmalar Enstitülerinden katılımcılar ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından üst düzey bürokratlar katıldı.

iletisim1
iletisim1

Konserlerde Mustafa Bayık (bas), Levent Ayan (tenor), Levent Taşkesen (bariton) ve Serdar Büyükedes (piyano)’den oluşan Academic Quartet grubuna Marina BABAYEVA kemanla eşlik etti. Birçok saygın organizasyonda yer alan grup, katılımcılara ağırlıklı olarak türkülerin yer aldığı repertuar ile müzik şöleni sundu ve misafirlere duygu dolu bir gün yaşattı.

iletisim1

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi