Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi’nde Rektör – Öğrenci Buluşması…

 

 

Adana (ÇÜHM) -

16.12.2013

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, hafta sonu öğrencilerle bir araya geldi. Çok sayıda öğrencinin katıldığı “Rektör – Öğrenci Buluşması” toplantısında Prof. Dr. Kibar, öğrencilerin sorunlarını birinci ağızdan dinledi.

Çukurova Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından “Konuşmamız Lazım” sloganıyla organize edilen toplantı, Rektörlük Senato Salonu’nda yapıldı. Yoğun öğrenci katılımıyla gerçekleşen toplantıda Prof. Dr. Mustafa Kibar, önce öğrencilerin sorunlarını dinledi ardından da çözüm önerilerini sıraladı.

Farklı fakülte ve yüksekokullardan toplantıya katılan öğrenciler, “3 Ders Sınavları, Karataş MYO’nun Durumu, Yurt Önüne Üst Geçit Yapımı, Çalışan Öğrencilerin Sınav Durumu, Ulaşımda Yaşadıkları Sıkıntıları” aktardı.

Her sorun üzerinde tek tek görüş alışverişi yapılan toplantı 3 saat sürerken, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, öğrenciler tarafından aktarılan sorunların yönetim tarafından da tespit edilen konular olduğunu belirterek, sorunların çözülmesi için iyileştirme çalışmaları başlattıklarını söyledi.

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi