Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

HABER MERKEZİ SORUYOR:

Çukurova Üniversitesinde Gerçekleştirilen Etkinliklerden Memnun musunuz?

 

iletisim1

ERDİNÇ AKDAŞLI
( işletme ) 3.sınıf 


Öğrenci konseyinin çalışmalarıyla bazı etkinlikler yapılıyor ama organizasyonları yetersiz buluyorum. Etkinliklerin düzensiz bir şekilde yapılıyor olması ve bu konuda güvenlik önlemlerinin alınmaması öğrenciler için sorun yaratıyor. Eğitim ile ilgili ise öğrencilere daha faydalı seminerler veya sempozyumlar düzenlenebilir.

iletisim1

MAİDE BEYZA ÇAYLI
( İngilizce öğretmenliği ) 1.sınıf


Üniversitemizdeki etkinliklerden çok memnunum. Hepsinin özenle seçildiğini düşünüyorum. Yalnız etkinlikleri duyurma konusunda sıkıntı var. Yeteri kadar reklam yapılmıyor. Bununla beraber, öğrencilerin dikkatini en çok konserler çektiği için, konserlerin arttırılması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle bahar şenliklerinde iyi sanatçılar geliyor, fakat çok kalabalık olduğu için öğrenciler katılamıyor.

iletisim1


BÜŞRA BAHADIR
(İngilizce öğretmenliği ) 1.sınıf

Üniversitedeki bahar şenlikleri ve konserlerin yeterli olduğunu, bu tür etkinliklerin öğrenciler arasında yeterince duyulduğunu düşünüyorum. Ancak panel ya da sempozyumların daha dikkat çekecek şekilde duyurulmasını ve arttırılmasını istiyorum. Özellikle hocalarımızın bu konuda daha duyarlı olup, öğrencileri organize etmeleri gerekiyor.

iletisim1

EMRE KARA
(işletme ) 3.sınıf

Etkinliklerin kısmen yetersiz olduğunu düşünüyorum. Etkinlikler sınavlardan bir hafta önceye denk geliyor ve bu yüzden öğrenciler katılamıyor. Konserler ve bahar şenlikleri güzel ama dışarıdan insanların gelmesi öğrencileri rahatsız ediyor. Üniversitemizin bu konuda daha duyarlı olmasını istiyorum.

iletisim1

FATOŞ KAYA
(İngilizce Öğretmenliği) 4.sınıf  

Üniversitemizdeki etkinlikler genel olarak çok güzel. Tiyatrolar, gösteriler ve sinerji kulübünün gerçekleştirdiği söyleşiler çok iyi. Fakat özellikle bahar şenliklerinin halka açık olması bana göre öğrencilere yapılan bir haksızlık. Bu tür etkinlikler öğrenciler için ama dışarıdan çok fazla insan geliyor. Bu ise öğrencilerin kendini güvende hissetmemesine neden oluyor.

iletisim1

BÜŞRA DURNA  
(Ekonometri) 3.sınıf

Üniversitemizdeki konserler ve şenlikler güzel. Fakat 3. sınıf öğrencisi olarak etkinlikleri yetersiz buluyorum. Öğrenciler için kişisel gelişim konferansları, sempozyumlar ve paneller düzenlenmeli. Ayrıca katılmak istediğim saz kursu veya keman kurslarının kontenjanları sınırlı. Bu tür kurslardan istediğim şekilde yararlanamıyorum.

 

iletisim1

HAKKI ORAL
(Elektrik–Elektronik Mühendisliği) 2. SINIF

Etkinlikler genel olarak güzel fakat daha aktif olması gerektiğini düşünüyorum. Bence etkinlikler öğrencilere yeterince duyurulmuyordu. Web sitesinin yenilenmiş olması birçok öğrenciye bu açıdan kolaylık sağladı. Bunun dışında, fakülteler kendi içlerinde organize olup alanlarında uzman kişilerin katılımını sağlayarak öğrencilere daha faydalı olabilirler.

iletisim1

BELİSİMA ATİŞ
(sınıf öğretmenliği) 3.sınıf 

Dönem başında yapılan oryantasyon programı çok dikkatimi çekmişti. Öğrencilerin üniversiteyi daha kolay tanımaları açısından güzel bir etkinlik. Bunun dışında festivaller ve konserler arttırılabilir. Düzenlenen sempozyumlar ise genellikle bilimsel, bunlar daha güncel konuları da içerebilir. Etkinliklerin öğrencilerin dikkatini çekecek şekilde yapılmasının katılımı artıracağını düşünüyorum.

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi