Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

HABER MERKEZİ SORUYOR:

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Dönemi Veli ve Öğrencilerden Ç.Ü.'ne Teşekkürler!

Çukurova Üniversitesi (Ç.Ü.) 2013-2014 eğitim öğretim yılı kayıtları, Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Salonu

ile belirlenen çeşitli noktalarda yapıldı.

Kayıtlarla ilgili veli ve öğrencilerlin görüşlerini aldık…

 

iletisim1

Tijen Mercimek - Öğrenci Velisi

Kayıt denilince aklımıza doğal olarak, saatlerce bekleyeceğimiz uzun kuyruklar geldi. Ancak işlemler o kadar kısa sürdü ki… Sonrasında bize özel tahsis edilmiş otobüsle üniversiteyi tanıma imkanı verilmesi bir veli olarak içimi rahatlattı. Çukurova Üniversitesi Yönetimine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

iletisim1

Muzaffer Şahin – Öğrenci Velisi

Biz Adana dışından geldik. Bizim için önemli olan işlerimizin hızlıca gerçekleşmesiydi. Gerçekten de burada o kadar güzel bir sistem kurulmuş ki, hiç beklemeden işlemleriniz yapılıyor ve kayıt gerçekleşiyor. Özellikle öğrencilere olan ilgi bizi çok sevindirdi. Kayıtlar sırasında yardımcı olan üniversite çalışanlarına teşekkür ediyorum.

iletisim1


Emre Yalçın - Bilgisayar Programcılığı Öğrencisi

Rahat bir şekilde herhangi bir problem olmadan kaydımı yaptırdım. Bana Sor Projesi’nde görevli abiler ve ablalar bize çok yardımcı oldu. Çukurova Üniversitesi’ne geldiğim için çok heyecanlı ve mutluyum. Üniversite yönetimine ve bizleri bekletmeden işlemlerimizi ilgiyle yapan üniversite çalışanlarına teşekkürlerimi iletiyorum.

iletisim1

Tülay Şafak - Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencisi

Kayıt sırasında her şeyin bukadar çabuk olacağını beklemiyordum. Günlerdir yaşadığım stres boşunaymış… Rahat bir şekilde kaydımı yaptırdım. Bana Sor Projesiyle üniversiteyi de tanımış oldum. Üniversite yönetimine ve Bana Sor Projesi’nde yardımcı olan öğrencilere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

iletisim1

Neslihan Değirmeciler - Muhasebe Finans Bölümü Öğrencisi

Sistemli bir şekilde grup grup kayıt yerlerine alındık. Üniversite çalışanları çok ilgili. Çukurova Üniversitesi’ne kayıtlar konusunda sağladığı kolaylıklar için çok teşekkür ediyorum.

iletisim1

Ramazzan Çeker- Öğrenci Velisi

Herşey o kadar düzenliydi ki hiç sıkıntı yaşamadık, uzun kuyruklarda beklemedik. Kaydımız hemen tamamlandı. Üniversite çalışanlarına çocuklarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.

 

Röportaj: Elif Pınar Aybay (ÇÜHM, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı)

 

 

kişi ziyaret etmiştir



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi