Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Prodüktör ve Senarist Murat Hasarı’yla Müzik Tadında Söyleşi

 

 

Adana (ÇÜHM) -

21.12.2015

Geçtiğimiz yıl eğitime başlayan Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü (RTS), öğrencilerini sinema ve yayın sektörünü yönlendirenlerle buluşturan etkinlikler düzenliyor.

Bu kapsamda düzenlenen etkinlikte çok yönlü kişiliği ile bilinen Prodüktör ve Senarist Murat Hasarı, bölüm öğrencileri ile buluştu. Hasarı, öğrencilerin meraklı sorularını cevaplamadan önce müzisyenlikten, senaristliğe ve prodüktörlüğe uzanan hayat tecrübelerini paylaştı.

Hasarı, Kendisine Ait Olan İki Bestesini Seslendirdi.

Söyleşide öğrencilerin fikir üretmede yaratıcılıklarını besleyen çeşitli süreçler olduğunu söyleyen Hasarı, geniş bir gözlem yeteneğinin düşüncelerinin olgunlaşmasında ve projelerini gerçekleştirilmesinde temel belirleyici olduğunu ifade etti. Projelerini hayata geçirdiği dönemde yaşadığı deneyimlerden de söz eden Murat Hasarı, söyleşinin sonunda kendisine ait olan iki bestesini de seslendirdi.

Doç. Dr. Ergeç Teşekkür Belgesi Takdim Etti.

Adanalı olan Murat Hasarı yüzün üzerinde söz yazarlığını ve bestesini yaptığı eserinin olduğunu belirttiği söyleşi de şarkılarının ortaya çıkış hikâyelerini de anlattı. RTS Bölümü öğrencileriyle senaryo yazımı, filmde içerik ve film yapımcılığına ilişkin bilgilerini paylaşan Hasarı'ya, söyleşinin sonunda RTS Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nüket E. Ergeç tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi