Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

TRT HD ve TRT 4K Koordinatörü Kürşat Özkök Çukurova Üniversiteli Öğrencilerle Buluştu.

 

 

Adana (ÇÜHM) -

28.12.2015

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü (RTS), öğrencilerini sinema ve yayın sektörünün yönlendirenlerle buluşturan etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda düzenlenen etkinlikte TRT HD koordinatörü ve TRT 4K Kurucu Koordinatörü Kürşat Özkök bölüm öğrencileri ile buluştu. ÇÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Çubukçu’nun da katılığı söyleşide Özkök, yayıncılığın gelişimindeki süreci, 4K yayıncılığıyla ilgili bilgilerini ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Kendi projelerinin sürecinde yaşadığı deneyimlerden bahseden Özkök, öğrencilere eğitim hayatları boyunca yardımcı olacak bilgileri içeren dosyalar dağıttı. TRT kurumunda çok sayıda görev alan Kürşat Özkök, yüzün üzerinde televizyon programı yaptığını belirttiği söyleşide yapım aşamasında yaşadığı zorlukları da anlattı.

Özkök, öğrencilerin yabancı dil konusunda kendilerini geliştirmeleri gerektiğini ve en az iki dil bilmeleri gerektiğini söyledi.

 

RTS Bölümü öğrencileriyle yayıncılığın gelişimi ve program yapımcılığına ilişkin bilgilerini paylaşan Özkök’e etkinlik sonunda RTS Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nüket E. Ergeç tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi