22.Bahar Şenliği Kapsamında Sanat Etkinlikleri Gerçekleştirildi

07.05.2013

Çukurova Üniversitesi Kültür Sanat Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen “Sanat Etkinlikleri” kapsamında Deri El Sanatlar Sergisi, Resim Sergisi, Fotoğraf Sergisi, Halk Müziği, Klasik Müzik, Türk Sanat Müziği, Klasik Gitar, Pop Müzik ve Şan Dinletisi gerçekleştirildi.

Deri El Sanatları Atölyesi öğrencilerinin deriden yapmış oldukları takı, çanta, cüzdan, not defteri, kemer, ayna  ve anahtarlıklar açılan stantta sergilendi. Şenlik katılımcıları sergilenen ürünlerden beğendiklerini satın aldılar.
Sergi kapsamında Çukurova Üniversitesi Resim Atölyesi öğrencilerinin yapmış olduğu yağlı boya resimler sergilenirken, öğrenciler de resimler yaparak yeteneklerini sergilediler.

Sergiyi gezen şenlik katılımcıları Devlet Konservatuvarının hazırladığı müzik dinletisini izleme şansı buldu. Müzik ziyafeti sergi süresince devam etti.