Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ İletişim Fakültesi’nde “Sanatı Okumak” Konulu Seminer Düzenledi

 

 

Adana (ÇÜHM) -

07.11.2014

Her hafta alanında tanınan akademisyenleri, gazetecileri, yazarları, film yönetmenlerini, reklamcıları ve iletişim uzmanlarını iletişim seminerlerinde öğrencileriyle buluşturan Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) İletişim Fakültesi bu hafta yazar, şair ve psikolojik danışman Ersun Çıplak’ı “Sanatı Okumak” konulu seminerle konuk etti.

İletişim Fakültesi öğrencilerinin ilgiyle dinlediği Ersun Çıplak, yaşam deneyimleri ile birlikte şiirin tarihsel sürecini, tarihe ışık tutmadaki önemini, şiirsel söylemin insan algısı üzerine, sosyal, politik ve ekonomik hayata olan etkisini anlattı. Homeros Destanı’ndan, Sezai Karakoç şiirlerinden ve daha birçok yazar, şair ve sanatçıdan örnekler veren Çıplak, aynı zamanda sanat terapisi ile ilgili yaptığı çalışmalarını da geleceğin iletişimcileriyle paylaştı.  

Söyleşi sonunda, ÇÜ İletişim Fakültesi İletişim Bilimleri Bölümü öğrencileri ile birlikte öğretim üyeleri  Prof. Dr. Nurçay Türkoğlu ve Yrd. Doç. Dr. İlker Özdemir, Ersun Çıplak'a teşekkür belgesi takdim etti. İletişim semineri toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi