Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Ç.Ü. İşletme ve Sinerji Kulübü Öğrencileri Seminerde Bir Araya Geldi

 

 

Adana (ÇÜHM) -

24.10.2013

Çukurova Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından "Kamu Sektöründe İş Fırsatları ve KPSS Kazanma Taktikleri”, Sinerji Kulübü tarafından da “YDS”  konulu seminer düzenlendi.

Çukurova Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi 1 Nolu Amfide gerçekleştirilen ve katılımın yoğun olduğu seminerin birinci bölümünde Vergi Müfettişi Mahmut Kalenderoğlu tarafından ‘Kamu Sektörü Tanıtımı Ve İş Fırsatları, Kamu Sektöründe İş Kolları, KPSS Ve Alan Sınavları İle Atanabileceğiniz Kurum Ve Kuruluşlar, KPSS' De Yüksek Puanlar Almak İçin İzlenecek Metodlar Ve Çalışma Şekilleri, KPSS'ye Hazırlanmak Taktikleri, Merkez Bankası, Hazine Müsteşarlığı Ve Diğer Devlet Kurumlarına Girmede İzlenecek Yollar, Mülakatlarda Başarılı Olma Taktikleri” konularında bilgi verildi.

Seminerin ikinci bölümü ise, Sinerji Kulübü tarafından organize edilen ‘YDS’ konusuyla devam etti. İlknur Altun Şatıroğlu YDS'yi kazanmak için yapılması gerekenleri canlı uygulamaları ile anlattı.

İşletme Kulübü Başkanı İbrahim İbicek, özellikle İİBF öğrencileri olmak üzere tüm üniversite öğrencilerinin sosyal, kültürel ve kariyer gelişimine katkıda bulunmak adına her hafta bu tarz seminer, konferans ve söyleşilere devam edeceklerini belirtti.

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi