Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi 24. Bahar Şenliği Sona Erdi

 

 

Adana (ÇÜHM) -

25.05.2015

2014-2015 Eğitim Öğretim yılının sonuna yaklaşılırken Çukurova Üniversitesi geleneksel olarak her yıl bahar aylarında düzenlediği şenliklerin bu yıl 24.’sünü gerçekleştirdi. Çukurova Üniversiteli öğrenciler bir yılın stresini bahar şenliklerinde gönüllerince eğlenerek attı. 5 gün süren ve kampüsün her noktasında farklı etkinliklerle gerçekleştirilen şenlikler büyük beğeni topladı.

 

 

5 Gün Süren Bahar Şenliğinde Öğrenciler Yaza Merhaba Dedi

Çukurova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 24. Bahar Şenliği 5 gün süren etkinliklerin ardından son buldu. Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ın Atatürk Anıtı’na çelenk koyması ile başlayan törenler, şenlik alanındaki aktivitelerle hafta boyunca devam etti. Şenlik kortejinin yanı sıra Gökhan Tepe, Ozan Ekici-Mor ve Ötesi, Aylın Aslım-Malt, Hüseyin Turan, Pinhani gibi isimler hafta boyunca öğrencilerle buluştu. Öğrenci kulüpleri ve firmalarda şenliğe destek vererek farklı etkinlik ve aktiviteler gerçekleştirdi.

 

 
 

Birlik ve Beraberlik İçerisinde Bir Şenlik Gerçekleştirdik”

5 gün boyunca süren Bahar şenliğini değerlendiren Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar öğrencilerin birlik beraberlik içerisinde eğlenerek stres attıklarını söyledi.

Rektör Prof. Dr. Kibar açıklamasına şöyle devam etti;

“Ülkemize ve dünyaya ürettiği bilgi ve yetiştirdiği mezunları ile büyük değer katmış olan Üniversitemiz, bundan sonraki yıllarda da bu onurlu görevini ve katkısını arttırarak sürdürecektir. Öğrencilerimiz çok şanslı. Çünkü ülkemizin en güzel yerleşkelerinden birine sahip olan Çukurova Üniversitemizde iyi ve kaliteli bir eğitim alıp birçok sosyal etkinliklerde bilgi ve becerilerini geliştiriyorlar. Bu yıl 24. Bahar şenliklerinde Üniversitemizde farklı konser ve etkinlikler yer aldı.. Öğrencilerimiz bütün bir yılın stresini bu etkinliklerde atarak yaza merhaba dedi. Dünya Üniversitesi olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Üniversitemiz uluslararası birçok organizasyonla öğrencilerimize ve akademisyenlerimize hizmet veremeye devam edecek. Organizasyonlarda emeği geçen herkesi kutluyorum.”

 
 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi