Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

“Sevgi Dostluk Özlem Buluşmaları Grubu” Toplantısı ÇÜ Kayıkhanesi’nde Yapıldı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

25.12.2014

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ), Başkanlığını Adana Valisi Mustafa Büyük’ün yaptığı “Sevgi Dostluk Özlem Buluşmaları Grubu”nun toplantısına ev sahipliği yaptı. 

2010 yılının Ekim ayında kurulan Sevgi Dostluk Özlem Buluşmaları Grubu üyeleri kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. 40 kişilik Bürokrat, Akademisyen ve İşadamlarından oluşan grubun Başkanlığını Adana Valisi Mustafa Büyük, Genel Koordinatörlüğünü ise Alper Tansel yapıyor. Vali Büyük başkanlığında 15 günde bir düzenlenen toplantılarda, Adana, Türkiye ve Dünyada yaşanan güncel konularla ilgili görüş alışverişinde bulunuluyor.

 

Sevgi Dostluk Özlem Buluşmaları Grubu toplantısının bu ay ki ev sahibi Çukurova Üniversitesi’ydi. ÇÜ Kayıkhanesi’nde düzenlenen yemeğin açılışında Genel Koordinatör Alper Tansel konuşmasına Necip Fazıl Kısakürek''in "İnsan bu, su misali, kıvrım kıvrım akar ya/ Bir yanda akan benim, öbür yanda Sakarya/ Su iner yokuşlardan, hep basamak basamak/ Benimse alın yazım, yokuşlarda susamak." dizeleriyle başladı.

Adana, Türkiye ve Dünya gündeminin değerlendirildiği toplantıda Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar da, Sevgi Dostluk Özlem Buluşmaları Grubu'na Kayıkhane’de ikinci kez ev sahipliği yapmaktan ve böyle güzel bir havada bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Prof. Dr. Kibar, Çukurova Üniversitesi ve yapılan çalışmalarla ilgili de katılımcılara bilgi verdi.

Toplantı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

 
 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi