Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

‘30 Şubat’ Bahane, Eğlence Şahane…

 

 

Adana (ÇÜHM) -

02.03.2016

ÇÜ Sinerji Kulübü “30 Şubat’ı” Sinerji Günü İlan Etti.

Çukurova Üniversitesi’nin en aktif öğrenci kulüplerinden biri olan Sinerji Kulübü, kampüs içerisinde farklı bir etkinliğe imza attı. Yıl boyunca birçok etkinlik yapan Sinerji kulübü “1. Geleneksel 30 Şubat Çukurova Sinerji Günü” etkinliği düzenledi.

Sinerji Kulübü farklı ve marjinal etkinler yapmaya devam ediyor.  Takvimde hiç olmayan bir gün olan 30 Şubat’ı kendilerine eğlence günü ilan eden kulüp üyeleri, 1 Mart günü Çukurova Üniversitesi Amfi Tiyatro yanındaki etkinlik alanında bir araya gelerek gönüllerince eğlendi.

1. Geleneksel 30 Şubat Çukurova Sinerji Günü.

Tüm üniversiteyi etkinliklerine davet eden Sinerji Kulübü üyeleri halat çekme oyunundan, dilek fenerine, balon şişirmeden, kağıt uçak yapmaya kadar birçok oyun oynadı. Müzik ve danslarla da eğlenen grup üyeleri farklı yarışmalar da düzenleyerek kazananlara sürpriz hediyeler verdi.  

Sinerji Kulübü Başkanı Çelikcan; “Bize Özel Bir Gün Olmasını İstedik.”

Çukurova Üniversitesi Sinerji Kulübü Başkanı Mehmet Çelikcan kulüp olarak isimlerine yakışır bir marjinal etkinlik yapmayı düşündüklerini ve 30 Şubat eğlencesi yapmayı kararlaştırdıklarını söyledi. Çelikcan, “Sadece bize özel bir gün olmasını istedik ve 30 Şubatı Çukurovalı'ya Sinerji Günü ilan ettik.” dedi.

Etkinliğe katılan öğrenciler ip atlayarak, dilek ağacına dileklerini asarak, yapılan oyun ve yarışmalara katılarak gönüllerince eğlendi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi