Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ Sinerji Kulübü “Kitabını Kap Gel Çukurova” Etkinliği Düzenledi.

 

 

Adana (ÇÜHM) -

04.04.2017

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sinerji Kulübü farklı proje ve etkinliklerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Çukurova Üniversitesi Öğrenci Faaliyetleri Birimi’ne bağlı en aktif kulüplerinden biri olan Sinerji Kulübü kitap okuma alışkanlığına farkındalık yaratmak adına önemli bir çalışmaya imza atıyor.

Çukurova Üniversitesi’nin 40. Kuruluş yıldönümünde ÇÜ Sinerji Kulübü tarafından başlatılan “40. Yıla 40 Kütüphane" projesiyle 40 köy okuluna kütüphane kurmayı başaran ve bu projenin devamı olarak kitap okuma günleri organize eden ÇÜ Sinerji Kulübü "Kitabını Kap Gel Çukurova" etkinliği düzenledi.

Çelikcan: “Amacımız Kitap Okuma Alışkanlığına Dikkat Çekmek.”

Açık Hava Amfisi yanındaki yeşil alanda öğle arasında toplanan öğrenciler, akademisyenler ve idari personel hep birlikte kitap okuyarak kitap okuma alışkanlığına dikkat çekti.

Kulüp Başkanı Mehmet Çelikcan Çukurova Üniversitesi Sinerji Kulübü olarak kitap okuma alışkanlığının önemine dikkat çekmek ve bu bilinci üniversite geneline yaymak amacı ile üyeleriyle birlikte "Kitabını Kap Gel Çukurova" adlı etkinliğini her hafta Üniversitenin farklı alanlarında gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çelikcan, “Üniversitemizin 40. yılındayken oluşturduğumuz ‘40. Yıla 40 Kütüphane’ projemizde 40 köy okuluna kütüphane kurmayı başardıktan sonra bu projenin devamı olarak gerçekleştirdiğimiz kitap okuma günleri ile Üniversitemizde kitap okumaya olan ilginin artmasına katkımız olmasının haklı gururunu yaşamaktayız. Bizi bu etkinlikte yalnız bırakmayan üyelerimize, Çukurova Üniversitesi öğrencilerine ve herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi