Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi Sinerji Kulübü Niğde ve Pozantı’da Kütüphane Kurdu

 

 

Adana (ÇÜHM) -

11.05.2015

38. Kütüphane Niğde’ye

Çukurova Üniversitesi Sinerji Kulübü tarafından hazırlanan, TC Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destekleme Programınca kabul görülen Çukurova Üniversitesi’nin kuruluşunun 40. yıl dönümünden esinlenerek hazırlanan 40. Yıla 40 Kütüphane Projesi kapsamında 38. kütüphane Niğde Üniversitesi Girişimcilik Kulübü’nün de katılım ve destekleri ile Niğde Edikli Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne kuruldu.

Örnek Oldular

Kütüphane kurulumunun yanı sıra öğrencilerle kitap okuma, meslek tanıtımı, atölye çalışmaları gibi birçok aktiviteye imza atan Niğde Üniversitesi Girişimcilik Kulübü Yönetim Kurulu ve kulüp üyeleri ile 40. Yıla 40 Kütüphane Projesi Gönüllüleri iki üniversitenin gönüllü bir işte ortak çalışabileceğinin örneğini sergilediler.

39. Kütüphane Pozantı’ya

Çukurova Üniversitesi Sinerji Kulübü 39’uncu kütüphaneyi ise Pozantı Atatürk Ortaokulu’na kurdu.

 

Başkandan Teşekkür

Kurulum sonrası bir takım değerlendirmelerde bulunan Çukurova Sinerji Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelikcan, “Bugün 38 ve 39’uncu kütüphanelerimizi kurmanın gururu ve mutluluğunu Niğde Üniversitesi Girişimcilik Kulübü ve Pozantı Atatürk Ortaokulu ile paylaştık. Niğde Girişimcilik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Taha Pusmaz ve Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay başta olmak üzere, organizasyonlarda emeği geçen, destekleyen, yüreklendiren herkese şahsım ve Çukurova Üniversitesi Sinerji Kulübümüz adına çok teşekkür ederiz.” dedi.

 
 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi