Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Süs Bitkileri Hastalık ve Zararlılarının Tanılanması ve Mücadelesi Eğitimi Verildi

 

 

Adana (ÇÜHM) -

03.05.2017

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Biyoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi farklı etkinlik ve eğitim programlarına devam ediyor. Biyoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde süs bitkileri hastalık ve zararlılarının tanılanması ve mücadelesine yönelik eğitim verildi.

Süs bitkileri ile ilgilenen araştırıcıların katıldığı eğitim semineri Çukurova Üniversitesi’nde 3 günde 9 teorik, 4 uygulamalı laboratuvar ve 1 teknik gezi olmak üzere toplam 13 farklı oturumda tamamlandı.

3 Gün Süren Eğitimde 31 Kursiyer Eğitim Gördü.

Eğitim seminerine Çukurova Üniversitesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesiyle 4 farklı özel şirket, Beykoz Bitkisel Biyoçeşitlilik Geofit Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Biyolojik Mücadele Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, TAYEM, Orta Karadeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü ve Adana İl Tarım Müdürlüğü’nden 31 kursiyer katıldı.

Eğitim Sonunda Kursiyerlere Sertifikaları Törenle Verildi.

Eğitimciler Prof. Dr. Yeşim Aysan, Prof. Dr. Yeşim Yalçın Mendi Prof. Dr. Bora Kaydan, Yrd. Doç. Dr. Muharrem Kamberoğlu, Yrd. Doç. Dr. Fulya Baysal Gürel, Dr. Gül Satar’ın kendi uzmanlık konularında verdiği eğitimlerin ardından düzenlenen sertifika törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Elekcioğlu, Merkez Müdürü Prof. Dr. Yıldız Aka Kaçar ile eğitmenler ve kursiyerler katıldı.

Merkez toplantı salonunda yapılan sertifika töreninde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Elekcioğlu eğitmenlere sertifikalarını takdim ederken eğitimcilerde kursiyerlere sertifikalarını verdi.  Eğitim anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi