Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ Su Ürünleri Fakültesi’nde Dekanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

16.12.2014

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Su Ürünleri Fakültesi’nde devir teslim töreni yapıldı. İki dönemdir Dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Oya Türkmen Işık, görev süresinin dolmasının ardından görevini devretti.

ÇÜ Su Ürünleri Fakültesi toplantı salonunda akademik ve idari personelin katılımıyla düzenlenen törenle devir teslim töreni gerçekleştirildi. İki dönemdir Dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Oya Türkmen Işık görevini Prof. Dr. Tufan Eroldoğan’a devretti.

Devir teslim töreninde konuşan Prof. Dr. Oya Türkmen Işık göreve yeni seçilen Prof. Dr. Tufan Eroldoğan’a başarılar dilerken çalışma arkadaşlarına dekanlık süresince verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yeni Dekan Prof. Dr. Tufan Eroldoğan ise Prof. Dr. Oya Türkmen Işık’tan aldıkları bu bayrağı daha da yukarı taşımak için çalışacaklarını söyledi.

Yeni Dekan Prof. Dr. Tufan Eroldoğan, 6 yıldır Su ürünleri Fakültesi’ne Dekanlık yapan Prof. Dr. Oya Türkmen Işık’a bir de teşekkür plaketi verdi. Devir teslim töreni çekilen anı fotoğrafı ile son buldu.

 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi