Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Tasarım İlkeleri ve Milano Tasarım Haftası 2018’den Paylaşımlar

 

 

Adana (ÇÜHM) -

21.06.2018

Uluslararası endüstriyel tasarımcı, ulusal ve uluslararası ödüllerin sahibi Bien Seramik Fabrikası Tasarım ve Ürün Geliştirme Müdürü Tolga Berkay Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi’ni ziyaret ederek, geleceğin tasarımcılarına konferans verdi.

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Akif Kansu Toplantı Salonu’nda öğrencilerle bir araya gelen Tolga Berkay, “Tasarım İlkeleri ve Milano Tasarım Haftası 2018’den Paylaşımlar” adlı sunumunu gerçekleştirdi.
Berkay konuşmasında; bakmak ve görmek, bütünü düşünmek ve en önemlisi tasarruflu, ergonomik ürünler tasarlamanın önemini vurgulayarak geleceğin tasarımcı adaylarına bu meslekle ilgili önemli bilgiler verdi.
Güzel Sanatlar Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Suna Çetin, “ÇÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü öğrencilerine staj imkânı sunan Bien Seramik ailesine; bu tip sunumları ile fakülteye ikinci kez teşrif ederek öğrencilerimizi aydınlatan, onları motive eden Sayın Tolga Berkay’a fakülte adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi