Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Teknokent Olağan Genel Kurulu Yapıldı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

04.06.2018

Çukurova Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Çukurova Teknokent) Yönetici Anonim Şirketinin 2017 yılı Olağan Genel Kurulu ilan edildiği şekilde, çoğunluk hissedar Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, yine hissedar olan Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay, diğer hissedarlar, Yönetim Kurulu Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile diğer katılımcıların hazirununda gerçekleştirildi.

Olağan Genel Kurul Gündemi gereği oybirliği ile Divan Başkanlığına Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kadir Aydın seçildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra divan başkanı tarafından haziruna slayt gösterisi ile Çukurova Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici Anonim Şirketi’nin 2017 yılında yaptığı faaliyetleri anlatıldı. Ayrıca faaliyet raporu, Yeminli Mali Müşavir (Bağımsız Denetçi) raporu, gelir tablosu, bilanço okunarak, bilanço, kar/zarar hesapları kabul edilerek yönetim kurulu genel kurul tarafından ibra edildi.

Gündem maddelerine, çağrıya, alınan kararlara, atılan imzalara herhangi bir itiraz ve şerhin olmaması sonunda Olağan Genel Kurul toplantısı sona erdi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi