Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Ç.Ü. Tıp Fakültesi 1988 Mezunları 25. Mezuniyet Yıllarını Kutladı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

09.10.2013

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi 1988 mezunları, 25. Mezuniyet yılında bir araya geldi. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelerek Adana’da öğrenim gören 88’li öğrenciler, yıllar sonra yine Adana’da buluştu. Mezunlar, 31 yıl önce öğrenim gördükleri 1 Nolu Amfi’nin sıralarına aileleri ve hocalarıyla tekrar oturmanın heyecanını yaşadı.

1988 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan hekimler, 1 Nolu Amfi’de düzenlenen etkinlikte buluştu. Etkinliğe mezunların yanı sıra, bazı hekimlerin torunları ve çocukları da katıldı. Bazı hekimler de, gelecekte meslektaşları olacak ve halen Ç.Ü. Tıp Fakültesi’nde okuyan çocuklarıyla aynı sırayı paylaştı.

Nostaljik amfi dersi Ç.Ü. Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi  Prof. Dr. Neslihan Önenli Mungan’ın açılış konuşması ve slayt gösterisi ile başladı.  Slayt gösterisinde yer alan fotoğraf kareleri zaman zaman duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

1 Nolu Amfi’deki etkinlik, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Özcengiz’in hoş geldiniz konuşması, ardından da Prof. Dr. İlhan Tuncer’in “Patolojiye giriş” konulu dersiyle sona erdi.

 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi