Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Cuma Toplantılarında Bu Hafta “Tıpta Uzmanlık Eğitimi Ve Sorunları” Tartışıldı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

14.11.2014

Sürekli Mesleki Gelişim Etkinleri Cuma Toplantıları’nda bu haftada yine önemli bir konu masaya yatırıldı. Oturum başkanlığını Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Recep Tuncer’in yaptığı toplantıda “Tıpta Uzmanlık Eğitimi ve Sorunları” ele alındı.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Hippokrat Konferans Salonu’nda düzenlenen Sürekli Mesleki Gelişim Etkinlikleri Cuma Toplantıları’nın bu haftaki konukları, Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği  Başkanı ve aynı zamanda Mersin Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Volkan Öztuna, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Arş. Grv. Dr. Aygül Tantik ve Dahiliye ihtisasını Almanya da yapan Dr. İlker Çiçekli oldu.

Prof. Dr. Volkan Öztuna “Tıpta Uzmanlık Eğitimi ve Sorunları ile Yeterlik Kurulları” hakkında bilgi verdi. Arş. Grv. Dr. Aygül Tantik “Asistan ve Uzmanlık Eğitimi Problemleri Nedir? Neler Yapılması Gerekir?” konulu sunum gerçekleştirdi. Dr. İlker Çiçekli ise “Almanya’daki Asistan Doktorların Eğitimi ve Türkiye İle Olan Aradaki Farkı” anlattı.
Konferansın sonunda, ÇÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcengiz tarafından konuşmacılara teşekkür belgesi takdim edildi.

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi