Ç.Ü. Tıp Fakültesi’ni Yeni Kazanan Öğrencilere 'Hoşgeldin Yemeği'

30.09.2013

‘Beyaz Önlük’lerini giyen 285 Ç.Ü. Tıp Fakültesi öğrencisi için, Türk Tıp Öğrencileri Uluslararası Birliği tarafından tanışma yemeği düzenledi.

Tanışma yemeğine Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Özcengiz, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Koç, Ç.Ü. Tıp Öğrencileri Birliği Başkanı Tuğba Akçaoğlu ile Birlik Yöneticileri ve Tıp Fakültesi’ni kazanan öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin tek tek kendilerini tanıtmasıyla başlayan tanışma yemeğinde konuşan Birlik Başkanı Tuğba Akçaoğlu, Ç.Ü. Tıp Öğrencileri Birliği hakkında bilgi verdi. 50 Tıp Fakültesi’nde aktif olarak çalıştıklarını belirten Akçaoğlu, ‘Proje Destek, Mezun İlişkiler Destek, Eğitim Destek, Yayın Destek, Bilişim ve Haberleşme Destek’ gibi destek ve bilimsel araştırma biriminin bulunduğunu söyleyerek, öğrencilerin bu birimlerde aktif olabileceğini bildirdi.