Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

“2. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kariyer Geliştirme” Etkinliği Yapıldı.

 

 

Adana (ÇÜHM) -

21.12.2015

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından “2. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kariyer Geliştirme”  etkinliği düzenlendi. Dekan Prof. Dr. Dilek Özcengiz’in davetlisi olarak Adana’ya gelen Dr. Eriş Bilaloğlu, Dr. Koray Gürbüz, Dr. Zafer Mutlu, Dr. Gülin Gedik ve Dr. Kerem Alp Usal’ın konuşmacı olarak katıldığı “Geleceğin Seni Bekliyor” sloganı ile yapılan etkinliğin amacı alanında uzman kişilerin, Tıp Fakültesi öğrencileriyle bir araya getirilmesi.

Öğrencilerin mesleklerini her yönüyle tanımalarına olanak vermek ve doğru hedefler belirleyerek kişilik özellikleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bilinçli tercihler yapmalarını sağlamak amacıyla Hipokrat Konferans Salonu’nda düzenlenen “2. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kariyer Geliştirme” etkinliğine ÇÜ Tıp Fakültesi öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

ÇÜ, Alanında Uzman Kişileri Öğrencileriyle Buluşturmaya Devam Ediyor.

Oturumun başkanlığını Stj. Dr. Burak Yavuz ile Stj. Dr. Merve Fırıncıoğulları’nın yaptığı ilk oturumda Dr. Eriş Bilaloğlu “Gelecekteki Sağlık Politikalarındaki Yerimiz” konusuyla, Prof. Dr. Aydın Erenemişoğlu  “Klinik İlaç Araştırmalarında Kariyer İmkânı”, Dr. Koray Gürbüz ise “Ben Doktorum” sunumuyla öğrencilere hitap etti. 

Öğleden sonra yapılan ikinci oturumda ise Dr. Zafer Mutlu “Doktor Zafer Mutlu İle Yüzyılın Şarkıları”, Dr. Gülin Gedik ”Dünya Sağlık Örgütünde Kariyer İmkânları” , Dr. Kerem Alp Usal ise “Roman ve Kitap Yazarlığı” sunumlarıyla öğrencilerle buluştu. Bilgi deneyim ve tecrübelerini öğrencilere aktaran uzamanlar öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı.

Sunumların sonunda katılımcılara teşekkür belgeleri Dekan Prof. Dr. Dilek Özcengiz tarafından verilirken, Tenor Dr. Zafer Mutlu ve Piyanist Hakan Ali Toker tarafından dinleti gerçekleştirildi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi