Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ Tıp Mezunları 30 Yıl Aradan Sonra Bir Araya Geldi…

 

 

Adana (ÇÜHM) -

02.11.2015

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi 1979-1985 yılı mezunları uzun 30 yıl aradan sonra bir araya gelerek hasret giderdi.

ÇÜ Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ferdi Tanır, Çocuk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Derya Altıntaş ve akademisyenlerin katkılarıyla Balcalı Hastanesi Hipokrat Konferans Salonu’nda düzenlenen organizasyon oldukça duygusal anlara sahne oldu.

 

Hocaları da Katıldı...

Eski günleri yâd etme adına, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Seval Güneşer ile Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sabahattin Hacıyakupoğlu toplantıya katılarak o yılların anısına birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Prof. Dr. Ferdi Tanır ve Prof. Dr. Derya Altıntaş, hocalara birer teşekkür plaket takdim etti.

Etkinlikle Adana ve Mersin’de Üç Gün Sürdü.

ÇÜ Kayıkhanesinde öğle yemeği yiyen mezunlar, kampüs turuna çıkarak Üniversitenin son halini görmenin heyecanını birlikte yaşadılar. Ardından da Adana ve Mersin’in tarihi ve güzel yerlerini de ziyaret ettiler.

Üç gün süren etkinlik boyunca bol bol fotoğraf çekimi de yapan Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi 1979–1985 mezunları, birlikteliklerini toplu fotoğraf çekimi ile ölümsüzleştirdi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi