Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Turizmden Yeni Mezunlar…

 

 

Adana (ÇÜHM) -

20.06.2014

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Karataş Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Konaklama İşletmeciliği Bölümü bu yıl 8. mezunlarını verdi.

ÇÜ Karataş Kampüsü’nde düzenlenen mezuniyet törenine, ÇÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Azmi Yalçın, Karataş Kaymakamı Mustafa Kılıç, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Fikret Dülger, Konaklama İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Cihan Yavuz, Yüksekokul öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, ilk konuşmayı mezun olan öğrenciler adına öğrenci temsilcisi Tamer Öztürk yaptı. Öztürk’ün esprili konuşması, katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Öğrenci temsilcisini takiben sırasıyla, mezun olan öğrencilerin danışmanı ve Yüksekokul Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Oya Berkay Karaca, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Cihan Yavuz, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Fikret Dülger ve Rektör yardımcısı Prof. Dr. Azmi Yalçın açılış konuşmaları yaptı.

Dereceye Giren Öğrencilere Plaket Verildi

Konuşmaların ardından, ÇÜ Karataş Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Konaklama İşletmeciliği Bölümü’nü birincilikle bitiren öğrenciye Prof. Dr. Azmi Yalçın, bölümü ikincilikle bitiren öğrenciye Karataş Kaymakamı Mustafa Kılıç ve bölümü üçüncülükle bitiren öğrenciye Doç. Dr. Fikret Dülger plaket ve çiçek takdim etti. Bölüm birincisinin kütüğe isim çakma merasiminin ardından, tüm mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri dağıtıldı.

Çok sıcak bir ortamda gerçekleşen sade mezuniyet töreni, tüm davetlilerin katıldığı bir kokteyl ve ardından öğrencilerin eğlencesi ile devam etti.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi