Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÜHBD’den Bakan Dr. Müezzinoğlu’na Ziyaret.

 

 

Adana (ÇÜHM) -

06.01.2017

Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği (ÜHBD), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine atanan Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği Başkanı Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş ile Yönetim Kurulu Üyesi Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ve Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği Genel Sekreteri Acıbadem Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Haluk Özsar’ı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine atanan Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kamu Üniversite Hastanelerine Yönelik Müdahale Planının Uygulanması İçin Destek İstediler.

Sağlık Bakanlığı döneminde başlayan üniversite hastaneleri ile yapıcı diyalog süreci için Bakan Dr. Müezzinoğlu’na teşekkür eden Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği Başkanı ve üyeleri Bakan Müezzinoğlu’ndan, Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nda aynı dönemde hazırlıkları sonuçlanan 25 maddelik “Kamu Üniversite Hastanelerine Yönelik Müdahale Planının” tüm aşamalarıyla acilen uygulamaya konulmasına için mevcut desteğin devamını istedi.

Bakan Dr. Müezzinoğlu: “Desteğimiz Devam Edecek.”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ise, Hükümet olarak vatandaşlara üniversite hastanelerinin daha kaliteli ve daha etkili hizmet verebilmesi için kamu kaynaklarının tahsis ve kullanımı konusunda azami dikkat gösterdiklerini ifade ederek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak da desteğinin süreceğini vurguladı.

Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi