Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Üniversite-Okul Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalandı.

 

 

Adana (ÇÜHM) -

29.11.2016

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) ve Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Anadolu Lisesi arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı. Protokolle, öğrencilerin bilgi birikiminin artırılması, toplum sorunlarına yönelik milli manevi bilgilerle donanımlı birey olarak yetişmelerinin sağlanması amaçlanıyor.

Çukurova Üniversitesi Rektörlük makamında imzalanan protokol töreni Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ve Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Anadolu Lisesi Müdiresi Necla Kayıklı’nın katılımıyla gerçekleşti.

Çukurova Üniversiteli Akademisyenler Öğrencilere Ders Verecek.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, işbirliği protokolünün liseli gençlere hayırlı olmasını diledi.

Adana İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ise, üniversite ve okul işbirliğini kapsayan bu protokol çerçevesinde eğitim-öğretim, eğitim yönetimi ve sosyal etkinlikler konularında üç ana başlıkta haftalık seminerler yapılmasının planlandığını belirterek, seminer konularının din öğretimince belirlenip, akademisyenler tarafından da Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne bildirileceğini söyledi.

Rektör Prof. Dr. Kibar ve İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar protokole imza atarak işbirliğini başlattı. Tören anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi