Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi (Ç.Ü.) İşletme Kulübü’nden “ÜniKariyer 13” Etkinliği…

 

 

Adana (ÇÜHM) -

16.12.2013

Çukurova Üniversitesi (Ç.Ü.) İşletme Kulübü tarafından “ÜniKariyer 13” adı altına etkinlik düzenlendi. Üniversite 1. sınıf ve hazırlık öğrencilerini kapsayan etkinlikte, üniversite hayatı ve sonrasında nasıl başarı elde edilebileceği konusu ele alındı.

Ç.Ü. Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleşen ÜniKariyer 13 etkinliğine konuşmacı olarak, THY Akdeniz Bölge Müdürü Ömer Durna, Yazar ve İK’cı Ercan Turan,  TV Programcısı – Yazar - Profesyonel Yaşam Koçu Fırat Çakır, Fibabank İK Müdürü Cemal Karayormuk, Akdeniz İletişim Derneği Başkanı Hüsamettin Oğuz katıldı.

Çok sayıda öğrencinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Fibabank İK Müdürü Cemal Karayormuk, asıl hayatın üniversiteden sonra başladığını belirterek, gelecek için plan yapıp, hedef koyup, o hedefe ulaşabilmek için çok çalışılması gerektiğini vurguladı.

“Eğer yaptığınız işte mutlu olursanız bu size başarıyı getirecektir” sözleriyle konuşmasına başlayan THY Akdeniz Bölge Müdürü Ömer Durna ise, iş hayatındaki başarının aynı zamanda iş yerindeki ve evdeki mutluluğu, huzuru da sağlayacağına dikkat çekti.

Üniversiteye yeni başlayan öğrencilere, öğrencilik dönemini etkin kullanmanın öneminin anlatıldığı, iş hayatının ve meslek seçiminin insanın tüm yaşamını etkileyen unsurlar olduğunun vurgulandığı etkinlik,  Yaşam Koçu Fırat Çakır’ın gerçek yaşamdan alıntı yaparak başarı hikayelerinin anlattığı kitabını imzalayıp katılımcılara hediye etmesiyle sona erdi.

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi