Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Personel ve Öğrenciler 2015-2016 Çukurova Üniversitesi Ligi’nde (Ünilig) Kıyasıya Mücadele Etti…

 

 

Adana (ÇÜHM) -

13.07.2016

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sağlık Kültür ve Spor Dairesi (SKS) tarafından “Üniversite Ligi (ÜNİLİG)” düzenlendi. Üniversite çalışanları ve öğrencilerden oluşturulan takımlar, futboldan voleybola, basketboldan masa tenisine kadar birçok branşta kıyasıya mücadele etti. 

Organizasyon Başkanlığını Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Kerem Özgünen’in yaptığı organizasyonda Genel Koordinatörlüğü Spor Müdürü Ercan Yeldan üstlenirken branş sorumluları ise voleybolda Okt. Mehmet Vurat, futbolda Mustafa Ünal, basketbolda Okt. Ercan Yeldan, masa tenisinde Okt. Sunay Atakan yüzmede ise Ögr. Gör. Süleyman Vardal oldu.

Final Maçları Kıran Kırana Geçti.

Basket branşında final maçını Mühendislik Mimarlık Fakültesi ile Tıp Fakültesi yaptı. MMF ve Tıp öğrencileri UNİLİG Basketbol Şampiyonu olmak için kıyasıya mücadele etti. Final maçını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan ile fakülte dekanları akademik ve idari personeller izledi. Basketbol Erkek Öğrenci grubunda yapılan final maçını Mühendislik Mimarlık Fakültesi 30-25 kazandı. Tıp Fakültesi ikinci olurken Diş Hekimliği Fakültesi ise üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilerin kupa ve madalyalarını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, BESYO Müdürü Prof. Dr. Sadi Kurdak ile ilgili fakülte dekanları verdi.

Tamamlanan Maç Sonuçları

Salon futbolu erkek öğrenci final müsabakası sonucunda; AMYO:  3 Tıp Fak:  7 gol atarak birinci Tıp Fakültesi, ikinci AMYO, üçüncü ise Karataş Turizm Otelcilik Yüksek Okulu oldu. 

Masa tenisinde ise dereceler şu şekilde gerçekleşti;
Bayan öğrenci kategorisinde dereceye giren öğrenciler, 1. Rabia Çamık  (A.M.Y.O), 2.Gamze Köseler  (Besyo), 3.Ezgi Kapusuzoğlu  (Besyo),

Erkek öğrenci kategorisinde dereceye giren öğrenciler, 1. Avni Timuçin(Besyo), 2.Umut Coşar (Besyo), 3.Çağrı Çataltepe (Besyo)

Bayan personel kategorisinde dereceye giren personeller, 1. Zehra Ercan  (Besyo), 2.Gonca İnce  (Besyo), 3.Ayde Yasabulat  (Besyo),
Erkek personel kategorisinde dereceye giren personeller, 1. Rüstem Gölçe  (Ziraat Fakültesi), 2.Ahmet Yücel  (A.M.Y.O), 3.Ömer Faruk  (Ziraat Fakültesi)

Voleybol erkek öğrenci ve bayan öğrenci branşlarında dereceye giren takımlar ise şu şekilde tamamlandı.
Bayan Öğrenci, 1. Eğitim Fakültesi, 2. Mühendislik Mimarlık Fakültesi, 3. Tıp Fakültesi.
Erkek Öğrenci, 1. Mühendislik Mimarlık Fakültesi, 2. Eğitim Fakültesi, 3. Tıp Fakültesi olarak sıralandı.

Personel Salon Futbolu Müsabakalarında Şampiyon, Personel Daire Başkanlığı Takımı…

Personel müsabakalarında ise salon futbolunda Rektörlük Personel Daire Başkanlığı, Balcalı Hastanesi takımını 9-4 yenerek şampiyon oldu.  Rektörlük Personel Daire Başkanlığı kazandıkları kupayı Genel Sekreter Nazan Karakaş’a hediye etti. 

Şampiyonlar Rektör Prof. Dr. Kibar’ı Ziyaret Etti.

Ayrıca Okul Futbol Erkek Takımı Salon Futbolunda Türkiye şampiyonu olurken oyuncular ve hocaları Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı makamında ziyaret etti. Ayrıca, Çukurova Üniversitesi’nin değişik spor branşlarında derece alan öğrencilerde madalya ve kupalarıyla ziyarete eşlik etti. Rektör Prof. Dr. Kibar öğrencilerle tek tek ilgilenerek sohbet etti. Ziyarete Rektör Danışmanı Prof. Dr. Metin Yavuz, SKS Daire Başkanı Doç. Dr. Kerem Özgünen, Besyo Müdürü Prof. Dr. Sadi Kurdak, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ercan Yeldan da katıldı. Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar şampiyon olan öğrenci ve hocalara plaket takdim etti. Şampiyon öğrenciler kupa ve madalyalarını Rektör Prof. Dr. Kibar’a hediye etti. 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi