Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ UZAYMER’e İlgi Devam Ediyor…

 

 

Adana (ÇÜHM) -

23.11.2017

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) ile Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ÇÜ bünyesinde bulunan Uzay Bilimleri ve Güneş Enerjisi Araştırma ve Uygulama Merkezi’ni (UZAYMER) Adana İli ve çevresindeki okullara açan protokolün imzalanmasıyla birçok okul UZAYMER’i ziyaret ediyor.

İmzalan protokolle Adana ve çevresindeki tüm okulların UZAYMER’e düzenli ve programlı ziyaretleri sağlanarak bu program kapsamında öğrencilere ve öğretmenlere astronomi konusunda temel bilgiler veriliyor. Bu kampsamda da Zeynep Erdoğdu İlköğretim Okulu öğrenciler de UZAYMER’i ziyaret etti.

Prof. Dr. Akyüz: “Kapılarımız Sonuna Kadar Açık.”

UZAYMER Müdürü Prof. Dr. Aysun Akyüz, astronomi konusunda uzmanlar tarafından, katılım gösteren okullara temel ve bilimsel bilgileri aktardıklarını, hava koşullarının izin verdiği ölçüde ise teleskoplarla ve diğer ekipmanlarla öğrencilerin gözlemler yaptığını söyledi.

Prof. Dr. Akyüz, UZAYMER’in bugüne kadar farklı etkinliklerde halka açık olduğunu bundan sonra da okullardaki öğrencilere ve öğretmenlere talep ettikleri uygun zamanlarda kapılarının sonuna kadar açık olacağını söyledi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi