Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi, 3. Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvasına Ev Sahipliği Yaptı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

09.03.2015

Adana Masa Tenisi İl Temsilciliği organizasyonunda, Adana Masa Tenisi İhtisas Kulübü, Adana Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Çukurova Üniversitesi’nin desteğiyle 3. Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi.

Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvanın açılışına Vali Mustafa Büyük, Çukurova Üniversitesi Rektörü Mustafa Kibar, KKTC Merkez Bankası Başkanı Dr. Bilal San,  Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Kosova Masa Tenisi Federasyon Başkanı Nihat Qitaku, Turnuva Organizasyon Komitesi Başkanı Kemal Sağ ve 36’sı kadın olmak üzere toplam 256 sporcu katıldı.

 

Turnuvada konuşan Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana’nın Türkiye’nin seçkin şehirlerinden biri olduğunu ve turnuvaya ev sahipliği yaparak, tüm katılımcıları ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Her yaştan insanı spor yapmaya davet eden Vali Büyük, “Adana’da her alanda büyük potansiyel olduğu gibi, spor camiasına destek veren, sporu seven insanlarımız var. Bu güzel oluşum devam ettiği müddetçe birlikte başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Turnuvaya katılan sporcularımıza başarılar dilerken bir kez daha tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyorum.” dedi.

Vali Büyük ve Rektör Prof. Dr. Kibar’a Teşekkür Plaketi Verildi

Konuşmaların ardından turnuvaya destek veren Vali Mustafa Büyük ve Çukurova Üniversitesi Rektörü Mustafa Kibar’a teşekkür plaketi verildi.

Daha sonra Vali Mustafa Büyük, KKTC Merkez Bankası Başkanı Dr. Bilal San ve Çukurova Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Masa Tenisi Antrenörü Sunay Atakan ile bir gösteri maçı yaptı.

Turnuva sonunda kategorilerinde 1. olan sporculara kupa, 2., 3., 4. olan sporculara ise madalya, consolation maçlarında 1. olan sporculara da kupa verildi.

 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi