Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Ç.Ü. Kozan Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Örnek Davranış

 

 

Adana (ÇÜHM) -

08.01.2014

Çukurova Üniversitesi (Ç.Ü.) Kozan Meslek Yüksekokulu’ndan bir grup öğrenci başlattıkları yardım kampanyasıyla, ilçeye bağlı köy okullarındaki çocuklara yardımda bulundu.

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü’nden Firdevs Aktaş, Betül Dağ, Berna Korkut, Ercan Filiz, Neslihan Öğüç, Funda Temel ve Akın Göroğlu adlı öğrencilerin, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destekleri ile gerçekleştirdikleri yardım kampanyası sonucu ilçeye bağlı Kızıllar ve Kahveli köylerindeki ilkokullarda öğrenim gören öğrencilere hikaye kitabı, kırtasiye malzemeleri, kıyafet ve oyuncak yardımında bulunuldu.

Ç.Ü. Kozan Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi H. Ayhan Radavuş’un organizesinde toplanan yardımlar, Yüksekokul Sekreteri Kasım Dağlı’nın nezaretinde daha önce tespit edilen okullara götürüldü. Toplanan yardımlar, Kızıllar Köyü İlkokulu Müdürü Ali Ünlü ve Kahveli Köyü İlkokulu Müdürü Süleyman Çoban nezaretinde öğrencilere dağıtıldı. Okul müdürleri, düşünce ve örnek davranışlarından dolayı Çukurova Üniversitesi öğrencilerine teşekkür ettiler.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi