Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Tarihi Konakta Yıla Veda Konseri

 

 

Adana (ÇÜHM) -

02.01.2014

Çukurova Üniversitesi (Ç.Ü) Ramazanoğlu Konağı Kültür Merkezi, yeni yılı Türk Sanat Müziği konseri ile karşılarken aynı zamanda bir vefa törenine de sahne oldu.

Konserden önce bir konuşma yapan Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, konağın kültür merkezi olarak Adana’ya kazandırılmasındaki süreci anlatarak, bu süreçte özverili hizmetinden dolayı Ramazanoğlu ailesine teşekkür etti. Ardından bu hizmette payı olan, katkıları bulunan isimlere plaket verildi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ın elinden plaket alan isimler şöyle:
“Orhan, Kozok, Bilge, Ömür, Gözde, Seyhan, Sami, Tezer, Teyfik ve Mevhibe Ramazanoğlu; Naime Özeltürkay, Erdoğan Soysal ve İhsan Oral.”

Plaket sunumunun ardından ailenin büyüklerinden Orhan Ramazanoğlu kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Ramazanoğlu Konağı Kültür Merkezi’nde 2013’ün son kültürel etkinliğinde Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Türk Sanat Müziği Topluluğu sahne aldı. Zambak Türe ve Uğur Doğan Türe yönetimindeki topluluk, Türk Sanat Müziğinin birbirinden güzel eserlerini başarıyla icra etti. Etkinliğe Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu, Ç.Ü Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, İl Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, öğretim üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi