Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Yeşilay Haftası Çukurova Üniversitesi’nde “İyi ki Yeşilay Var” Temasıyla Kutlandı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

03.03.2016

Çukurova Üniversitesi Yeşilay gönüllüsü öğrencileri 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası dolayısıyla  “İyi ki Yeşilay var” temasıyla Merkezi Kafeterya önünde Yeşilay çadırı kurdu.

Türk Yeşilayı’nın 96. yıl kuruluş etkinlikleri çerçevesinde kurulan çadıra Üniversiteli öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Gün boyunca öğrenciler Yeşilay çadırında arkadaşlarına broşürler dağıtarak bağımlılıklar konusunda bilgilendirme yaptı.

Etkinlikle ilgili bilgi veren ÇÜ Tıp Fakültesi öğrencisi Dr. Mesut Gürbüz, amaçlarının gönüllülük ve dayanışmaya dikkat çekmek olduğunu da belirtti. Dr. Gürbüz, Yeşilay Haftası boyunca üniversite gençliğini temel alarak, onların bağımlılık konusunda bilgi birikim düzeyini arttırmak için Çukurova Üniversitesi'nde çeşitli faaliyetler düzenleyeceklerini söyledi.

Hafta Boyunca Çeşitli Etkinlikler Düzenlenecek.

Hafta boyunca Yeşilay Gönüllüsü üniversite gençliği ile beraber Göğüs Hastalıkları servisinde yatan astım ve Koah hastalarını ziyaret ederek onlara moral veremeye çalışacaklarını ifade eden Dr. Gürbüz, ayrıca panellerden sempozyumlara kadar tüm üniversite gençliğinin katılabileceği etkinliklerin yer alacağını duyurdu.

 

Dr. Gürbüz: “Bağımlılıklarla Mücadele Edilmesi Gerekliliği Fikrini Gençliğimizle Haykıracağız.”

“Geçmişinden günümüze kadar milletimizle, insanımızla ve gençliğimizle bir olmayı, onları bütün kötü alışkanlıktan ve bağımlılıklardan korumayı ve arındırmayı sağlayabilen tek sivil toplum örgütü Yeşilay olmuştur.” diyen Dr. Mesut Gürbüz, “Yeşilay Haftasını temel alarak zararlı alışkanlıklara ve bağımlılıklara engel olmak için hep birlikte bağımlılıklarla mücadele edilmesi gerekliliği fikrini gençliğimizle haykıracağız.” şeklinde konuştu.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi