Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi'nde 2013’e Veda Resepsiyonu

 

 

Adana (ÇÜHM) -

02.01.2014

2014’e ‘merhaba’ demeye sayılı saatler kala Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü tarafından da 2013’e veda resepsiyonu düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, yeni yılın tüm insanlığa sağlık, huzur ve başarı getirmesini diledi.

Çukurova Üniversitesi'nde görev yapan akademik ve idari personel yeni yıl resepsiyonunda bir araya geldi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar'ın ev sahipliğinde Rektörlük binasında düzenlenen 2013’e veda resepsiyonuna, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Prof. Dr. Seyhan Tükel, Prof. Dr. Azmi Yalçın, Rektör Baş Danışmanı Prof. Dr. Metin Yavuz, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Recep Yurtal, Prof. Dr. Zeynel Cebeci, Doç. Dr. Faruk Yıldırım, Genel Sekreter Nazan Karataş ile çok sayıda idari personel ve akademisyen katıldı.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, "Çukurova Üniversitesi olarak ülkemize, Adanamız'a, bilime ve insanlığa hizmet etmek; toplumumuzun gelişip kalkınmasına katkı sunmak adına yaptığımız başarılı çalışmalarımızla bir yılı daha geride bıraktık. 2014 yılının tüm insanlığa barış ve hoşgörü getirmesini diliyor, Çukurova Üniversitesi ailesinin ve Adana halkının yeni yılını kutluyorum” diye konuştu.

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi